BEMUTATKOZÁS

IntelliMed főoldal / Bemutatkozás

A már a megalakulása óta a mai értelemben vett felhő-szolgáltatóként működő IntelliMed innovatív egészségügyi informatikai megoldásaival az elmúlt 15 évben az egészségügyi online piac egyik legelismertebb szereplőjévé, szegmensében piacvezetővé vált.

A cég alapítása óta olyan információtechnológiai megoldásokat dolgozott és dolgoz ki, melyek segítenek az egészségügyben felmerülő szervezési, információ-menedzselési problémák hatékonyabb megoldásában.

Az IntelliMed Hungária Kft. szolgáltatásaival rendszerezhetővé, hozzáférhetővé teszi az egészségügyi szakemberek számára mindazon információkat és tudást, melyek ismerete szükséges a korszerű gyógyító tevékenységhez, és ahhoz, hogy lépést tarthassanak az orvostudomány fejlődésével. A páciensek, laikus érdeklődők ezen, alulról is építkező, szakmailag szigorúan koordinált rendszereken keresztül hiteles információkhoz jutnak. Az IntelliMed további, jelentős hozzáadott értéket tartalmazó szolgáltatásai is ezen alaprendszerekre ráépített fejlesztéseken alapulnak.

Mára már több, mint 50 hazai és külföldi orvos-szakmai társaság, az egészségügyben tevékenykedő kamarák (a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara), a Semmelweis Egyetem, számos multinacionális gyógyszeripari vállalkozás partnere az IntelliMed-nek.

A doki.NET CDMS (Content and Data Management System) rendszert fejlesztő IntelliMed célja, hogy magyarországi, szegmensében piacvezető szerepét megtartsa, ezen túl Európában és az USA-ban is megvesse lábát. A doki.NET alapú megoldásokon túl, több új, modern, felhő alapú web- és mobilalkalmazás fejlesztést is végzünk, illetve tesztelünk, melyek ezt lehetségessé tehetik.

Az IntelliMed tapasztalatait többek között olyan sikeres projektek kivitelezésével növelte, mint a Cukorbeteg-szakellátóhelyek Elektronikus Nyilvántartása, a Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara online tag- és tagdíjnyilvántartó, távbizonylat és távszámla rendszerének kialakítása valamint üzemeltetése (összesen több mint 150.000 tag), az uniós támogatással megvalósuló aneszteziológiai területre fejlesztett ANOJE rendszer, vagy a közel 40.000 műtét adatait tartalmazó Magyar Protézis Regiszter.

Az IntelliMed konzekvensen törekszik arra, hogy az innovatív technológiák közül is a legfrissebbeket alkalmazza, fókuszálva a cloud alapú web- és mobil- alkalmazások területére.

KÜLDETÉSÜNK

Cégünk célja és jövőképe

Küldetésünk, hogy a gyógyítás területén dolgozó intézmények, szervezetek modern - elsősorban Internet alapú - kommunikációs megoldásokat, szolgáltatásokat használjanak mindennapi munkájuk során, és így minél több kapcsolódási pont jöjjön létre a különböző szegmensekben tevékenykedők között.

Célunk, hogy az Internet közbeiktatásával (annak nyitott és zárt kommunikációs csatorna adottságait használva) „mesterséges neuron hálózatokat” hozzunk létre, melyekben minden résztvevő gyorsan és hatékonyan kommunikál a többiekkel.

KAPCSOLAT

Felkeltettük az érdeklődését? Vegye fel a kapcsolatot Velünk!

IntelliMed Kft

HÍVJON!

EGYEZTESSEN!

Online időpontegyeztetés személyes találkozó céljából.

LÁTOGASSON EL!

1023 Budapest,
Ürömi u. 56.

TÉRKÉPEN

  • Budapest - Magyarország
  • Debrecen - Magyarország